Hårfixarna Varberg | Vårt Team
14968
page,page-id-14968,page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-7.8,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive
 

Vi som arbetar på Hårfixarna

Hos oss hittar du sju duktiga frisörer, som alla har frisörlicens och är utbildade hårologer.

susanne
SUSANNE

Susanne är ägare till båda salongerna och har både gesäll- och mästarbrev. Hon är riktigt grym på permanenter och älskar allt som har med yrket att göra.

linnea
LINNÉA

Linnea är alltid lika trevlig och glad. Hon är klippan på salongen som har jobbat här längst och har gesällbrev. Det finns inget som inte hon fixar.

madde
MADELEINE

Madeleine är lyhörd och glad och jobbar gärna med färg och slingor. Hon har gesällbrev och är verkligen barnens favorit.

malou
MALOU

Malou jobbar ute på salongen i Läjet och är alltid lika trevlig och glad. Hon har gesällbrev och gillar att förändra kunder med både färg och klippning.

camilla 3
CAMILLA

Camilla har jobbat i England i 18 år men är nu tillbaka i Sverige igen. Hon har gesällbrev och är grym på allt som har med färg att göra.

matilda
MATILDA

Matilda är våran lärling som håller på att jobba ihop sina lärlingstimmar. Hon är riktigt duktig på herrklippningar, henne hittar ni på salongen i Varberg.

johanna
JOHANNA

Johanna är våran glada norrlänning som också har gesällbrev. Gillar klippningar och är riktigt duktig med saxen.

74C76A9F-3502-4476-A242-4D16E1F4E15D
frisörlicenslogga

Välkommen till oss på Hårfixarna!